miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UN COPIL ȘI PĂRINȚII LUI DIN ARAD, RĂNIȚI ÎN URMA UNUI ACCIDENT, PE CENTURA OCOLITOARE A MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN

O fetiță în vârstă de șase ani și părinții săi au ajuns joi seara, la Spital, după ce mașina în care se aflau a fost izbită de un alt autoturism care nu i-a acordat prioritate la intersecția centurii ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin cu drumul județean care duce către localitatea mehedințeană Breznița de Ocol.

IMAG1239

Accidentul s-a produs joi seara, când familia din Arad circula regulamentar, cu autoturismul personal pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin pe direcția Timișoara – Craiova.

La intersecția cu drumul care duce către localitatea Breznița de Ocol, autoturismul Audi a fost lovit de către o altă mașină VW Passat care circula din sens opus și care nu i-a acordat prioritate când a virat stânga către municipiul Drobeta Turnu Severin.

IMAG1242

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost aruncat câțiva zeci de metri distanță și s-a răsturnat în șanțul de  pe marginea centurii.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Mehedinți pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.

IMAG1244

O fetiță în vârstă de șase ani și părinții acesteia au fost răniți, în urma impactului, dar potrivit medicilor, cu toții sunt în afara oricărui pericol.

”În urma accidentului sunt trei victime, un bărbat, mama și copilul, dar nu prezintă leziuni incompatibile cu viața, stabil hemodinamic. Fetița în vârstă de șase ani acuză dureri abdominale și va fi transportată la Spital pentru investigații suplimentare. Văr merge la Spital și ceilalți doi pacienți întrucât au câteva plăgi și escoriații care trebuie pansate.”, a declarat medicul Eleodor Mihuț, din cadrul SJA Mehedinți.

Autoturismul VW Passat era condus de o șoferiță începătoare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top