vineri , 30 iulie 2021
NEWS ALERT

UN ESCROC DIN TURNU SEVERIN A ÎNŞELAT MAI MULTE PERSOANE PROMIŢÂNDU-LE LOCURI DE MUNCĂ ÎN ITALIA

Aviz celor care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Escrocii profită de dorinţa oamenilor de a-şi găsi un loc de muncă şi fac bani cu uşurinţă din naivitatea unora dintre ei. Aşa s-a întâmplat miercuri la Drobeta Turnu Severin, când poliţiştii au primit 8 plângeri din partea unor cetăţeni înşelaţi.

oameni inselati

Opt persoane din mai multe judeţe ale ţării au depus miercuri plângere la Poliţia municipiului Turnu Severin împotriva unui bărbat, care i-a înşelat cu suma de 100 de euro de fiecare promiţându-le un loc de muncă în Italia.

Escrocul a postat un anunţ pe internet prin care făcea reclamă la locuri de muncă în Italia. În felul acesta, în plasa lui au căzut mai multe persoane credule, care au crezut că îşi găsesc un loc de muncă bine plătit. Miercuri dimineaţă, aşa cum stabiliseră telefonic cu escrocul au ajuns în autogara din Drobeta Turnu Severi, unde au fost anunţaţi că vor fi preluaţi de un microbuz şi conduşi în Italia.

Aici li s-a spus oamenilor că trebuie să achite suma de 100 de euro, să urce în microbuz şi să aştepte până se întoarce cu cazierele acestora. Manevră tipică escrocilor, care în felul acesta s-a făcut nevăzut cu banii oamenilor. Dându-şi seama că au fost traşi pe sfoară, oamenii s-au prezentat la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin pentru a depune plângere şi, după descrierea făcută, oamenii legii l-au identificat în scurt timp pe escroc.

„În cursul acestei zile la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin s-au prezentat 9 persoane din mai multe judeţe ale ţării care au depus plângere pentru infracţiunea de înşelăciune, acestea declarând faptul că o persoană din judeţul Mehedinţi, care trebuie să-i transporte până în Italia a primit suma de bani stabilită de către cele două părţi, apoi i-a abandonat în autogara Drobeta Turnu Severin. Din cercetări s-a stabilit cine este această persoană, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune”, a precizat Roxana Vişan de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinţi.

Acesta urmează să fie condus la sediul Poliţiei pentru cercetări.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top