vineri , 30 iulie 2021
NEWS ALERT

UN POD CARE FACE LEGĂTURA PE CLISURA DUNĂRII ÎNTRE MEHEDINŢI ŞI CARAŞ SEVERIN A FOST RUPT DE APE

Problemele continuă să dea bătăi de cap drumarilor în Clisura Dunării, un podeţ a fost rupt fiind luat de viitură la ieşire din localitatea mehedinţeană Şviniţa, la graniţa cu judeţul Caraş Severin.

20140903_200024_Android

Podul Ilişova de la ieşire din Şviniţa spre Moldova Nouă a fost luat de viitura care a venit puternic de pe versantul muntos, circulaţia fiind blocată la această oră.

“În județul Mehedinți, din cauza surpării unui picior de viaduct, traficul rutier pe DN57 este întrerupt total la kilometrul 63+500 de metri, între localitatea Berzeasca (Caraș-Severin) și Svinița (Mehedinți), în punctul Ilișova. Amintim că pe același drum național, traficul auto este oprit în județul Caraș-Severin, la ieșirea din localitatea Berzeasca spre Moldova Nouă. Pe o porțiune de aproximativ 150 de metri, nivelul apei de pe carosabil depășește jumătate de metru”, informează Centrul INFOTRAFIC din cadrul  Inspectoratul General al Poliției Române.

Nici nu au apucat bine drumarii să deblocheze circulaţia la kilometrul 42, în apropierea localităţii Dubova, în punctul Izvorul Maria, că acum trebuie să intervină la acest podeţ.

Munca drumarilor este deosebit de dificilă întrucât plouă torenţial, şanţurile sunt pline cu apă, iar de pe versant cad încontinuu în mai multe puncte bolovani şi trunchiuri de copac.

Corina Macavei

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top