miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

URMĂRIT GENERAL REŢINUT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

vama 1Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră un cetăţean român care era urmărit general din luna ianuarie 2014.

În  după amiaza zilei de 14.02.2014, ora 13.15, s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control al documentelor de călătorie, cetăţenul român I. Nicolae, în vârstă de  37 de ani,  din municipiul Caransebeş.

La controlul documentelor de călătorie poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că I. Nicolae este căutat în vederea arestării, acesta fiind condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

„Verificările efectuate în bazele de date naţionale au confirmat faptul  că pe numele lui  I. Nicolae există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind căutat din data de 21.01.2014 de poliţiştii din judeţul Caraş Severin pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere unui autoturism pe un drum public fără a poseda permis de conducere şi fals privind identitatea”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În ziua de 14.02.2014 la ora 13.50, I. Nicolae a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Corina Macavei

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top