miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

URMĂRIT GENERAL REŢINUT ÎN VAMA PORŢILE DE FIER I

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră un cetăţean român împotriva căruia autorităţile din Germania emiseseră în anul 2014 un mandat european de arestare.

vama 1

În după amiaza zilei de 18.06.2014, ora 15.35 s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control a documentelor de călătorie cetăţenul român M. Costel, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Craiova.

„La controlul documentelor de călătorie şi în urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele lui M. Costel există un mandat european de arestare emis de către autorităţile germane în anul 2014, acesta fiind căutat pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii”, a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În data de 18.06.2015 la ora 18.00, M. Costel a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

C.M.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top