marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

VICTIMA ACCIDENTULUI DE PE DN 56A ESTE STAREȚA MĂNĂSTIRII CÎRJEI DIN COMUNA MEHEDINȚEANĂ HINOVA

Reprezentanții Episcopiei Severinului și Strehaiei au confirmat că femeia care și-a pierdut viața pe DN 56A, în localitatea Șimian era Maica Stareță a Mănăstirii Cîrjei, din comuna Hinova.

stareta manastirii cirjei”În dimineaţa zilei de luni, 27 august, în urma unui tragic accident de circulație petrecut pe DN56A, a trecut la Domnul maica Anastasia Bărbuță, stareța Mănăstirii Cîrjei.”, se arată pe site-ul Episcopiei Severinului și Strehaiei.

Maica slujea la Mănăstirea Cârjei din anul 2011, având o grijă deosebită de sfântul așezământ, iar în 2017 a devenit Stareță.Slujba Prohodirii va avea loc la mănăstirea Coșuștea-Crivelnic miercuri, în ziua praznicului Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul, începând cu orele 13.00.Primele informații arată că Maica Stareță Anastasia Bărbuță se îndrepta către biserică în momentul în care mașina pe care o conducea a fost lovită din spate de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani care era băut. Autoturismul a fost proiectat pe contrasens, a lovit o altă mașină care circula regulamentar și a fost aruncat pe marginea drumului, Maica rămânând încarcerată. Pompierii au scos trupul victimei dintre fiarele mașinii, dar din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Polițiștii au stabilit că șoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top