miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO: AC MILAN A AJUNS PE STADIONUL DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Jucătorii de la AC Milan au ajuns astăzi la Drobeta Turnu Severin, unde în această seară, vor întâlni CSU Craiova în preliminariile din UEFA Europa League. Meciul este mult așteptat atât de suporterii CSU Craiova cât și de fanii multiplei campioanei italiene. Zeci de mehedințeni i-au așteptat pe jucătorii italieni la Stadionul din Drobeta Turnu Severin, dar nu au apucat nici măcar să îi vadă.


Jucătorii de la AC Milan au ajuns aseară în Craiova, iar astăzi la prânz, la Drobeta Turnu Severin. Zeci de suporteri din Mehedinți au mers la Stadion, acolo unde a ajuns autocarul lui AC Milan, dar din păcate mulți au rămas dezamăgiți. Foarte discreți, italienii au coborât din autocar chiar la intrarea în stadion și fără să privească în stânga sau în dreapta, sau să îi salute pe microbiști, au mers direct la vestiare  să se schimbe pentru a susține un antrenament pe gazonul unde va întâlni Craiova, în această seară.
Pentru meciul din această seară care începe la ora 21, au fost mobilizați 90 de polițiști la care se adaugă și jandarmi care vor patrula și vor asigura liniștea și ordinea publică în jurul stadionului.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top