sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO: CINCI PERSOANE RANITE INTR-UN ACCIDENT PE DN6, LA IEȘIREA DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Cinci persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, pe DN6, la ieșirea din Drobeta Turnu Severin, circulația rutieră fiind blocată aproximativ 30 de minute.

IMAG1246

Accidentul s-a produs miercuri, în jurul prânzului, când un autoturism care circula dinspre Drobeta Turnu Severin către Orșova a intrat într-o depășire pe linie continuă și s-a izbit frontal de un TIR înmatriculat în Macedonia, care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea a cinci persoane care se aflau în autoturism care au fost transportate la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin cu mai multe ambulante.

Primele informații arătau că șoferul autoturismului a fost rănit grav, având mai multe traumatisme la cap, iar o altă tânără a suferit o ruptură de splină.

IMAG1249

În urma accidentului circulația rutieră pe DN6, între Drobeta Turnu Severin și Orșova a fost blocată timp de 30 de minute, până când mașina implicată în accident și TIR-ul au fost îndepărtate de pe carosabil.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top