miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO: CONFERINTA PRU MEHEDINȚI: ”ESTE NEVOIE DE IMPLICARE”

După ce recent, au înfiinţat organizaţia locală şi au depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, reprezentaţii Partidului România Unită au organizat astăzi, o conferinţă de presă la Drobeta-Turnu-Severin. Liderii formaţiunii politice au vorbit despre problemele economice pe care le are România, dar şi despre nevoia de moralitate în politica românească.

Problemele economice cu care se confruntă România i-au alungat pe români din ţara lor, este de părere preşedintele PRU Mehedinţi. Cornel Stroescu a deplâns situaţia în care au ajuns industria şi agricultura din România şi a spus că este nevoie de implicare pentru ca lucrurile să se schimbe, acesta fiind şi motivul pentru care a decis să intre în politică.

Profesorul Constantin Stana a vorbit despre lipsa de moralitate din politica românească şi despre faptul că mulţi lideri au intrat în politică pentru propria căpătuială și nu pentru binele colectiv.


Reprezentnaţii PRU s-au înscris în cursa electorală din 11 noiembrie şi au depus liste complete la Biroul Electoral Judeţean. Pe primul loc la Camera Deputaţilor se află Cornel Stroescu, unul dintre cei mai mari fermieri din județul Mehedinti, iar la Senat, primul loc este ocupat de reputatul profesor Constantin Stana.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top