duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO: CSU CRAIOVA – AC MILAN, SPECTACOL FOTBALISTIC LA DROBETA TURNU SEVERIN

Atmosfera a fost incendiara aseara, pe Stadionul din Drobeta Turnu Severin, acolo unde CSU Craiova a intalnit AC MILAN. 18 000 de spectatori au umplut arena si au sustinut echipa favorita. Pe de o parte au fost suporterii olteni care au cantat pe o voce imnul echipei iar pe de alta parte au fost cateva sute de italieni care au venit in orasul de la Dunare sa isi sustina campioana. Craiova a facut un meci frumos dar a pierdut la limita, dupa ce AC Milan a reusit sa inscrie un gol.

Spectacolul microbistilor a inceput chiar inainte de meci la Drobeta Turnu Severin. Italienii veniti sa isi sustina campioana au plecat catre stadion scandand pe strazile din oras. Au imprastiat fumigene si au fluturat steaguri.
La stadion, suporterii veniti sa ii vada pe jucatorii de la AC Milan nu au avut nicio sansa. Securitatea a fost maxima astfel ca nimeni nu a avut voie sa se apropie de intrarea pe arena severineana cand jucatorii au venit la meci. Cateva minute mai tarziu, spectacolul s-a mutat atat pe teren cat si in tribune. Suporterii olteni si-au incurajat echipa pe tot parcursul meciului. De altfel, CSU Craiova a fost egala jucatorilor de la AC Milan aproape o repriza pana ce italienii au reusit sa inscrie in poarta oltenilor printr-o lovitura libera. Antrenorul Vicenzo Montella a recunoacut ca meciul nu a fost unul usor pentru ca oltenii i-au pus in dificultate.
Asteptarile microbistilor de la meciul de la malul Dunarii au fost atinse. Publicul, niciodata mai numerospe pe Stadionul Municipal din Severin s-a bucurat de un real spectacol fotbalistic.
Aproximativ 600 de politisti si jandarmi au supravegheat imprejurimile stadionului si punctele fierbinti din oras, pe durata meciului.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top