marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO: FOC LA O STAȚIE PECO DEZAFECTATĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN

A fost panică joi seara, într-un cartier din Drobeta Turnu Severin. O stație peco dezafectată aflată între blocuri, pe strada Șincai din municipiu, a fost cuprinsă de un incendiu puternic. Copiii s-ar fi jucat cu focul în apropiere, spun locatarii care au ieșit din apartamente imediat ce au simțit miros de fum și au văzut flăcările aproape de locuințele lor. Pompierii au intervenit cu dificultate întrucât au fost nevoiți să țină incendiul sub control până ce stația a fost debranșată de la curentul electric. In orice moment s-ar fi putut produce o explozie și a fost pericol de electrocutare.

Flăcările au izbucnit după ora 20.00 când în fața blocurilor se jucau mai mulți copii. Stația peco a fost dezafectată în urmă cu câțiva ani, dar a rămas conectată la rețeaua de electricitate, astfel că o scânteie ar fi fost de ajuns ca aceasta să fie cuprinsă de foc. Speriați, oamenii au ieșit din apartamente.

Zeci de pompieri și jandarmi au încercuit zona și au încercat să țină focul sub control. Inițial au intervenit doar cu extinctoare întrucât exista pericol de electrocutare pentru ei dacă foloseau  autospecialele cu apă și spumă. Echipe ale firmei de electricitate au debranșat atât stația cât și blocul din imediata apropiere, de la curentul electric.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar incendiul a fost lichidat înainte de a ajunge la rezervorul de combustibil. Pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit incendiul cu exactitate. Cel mai probabil proprietarul va fi amendat întrucât nu a securizat stația. A ars aproape în intregime încăperea în care se afla tabloul electric.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top