miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO: MEHEDINŢENI „AMENINŢAŢI” CU PISTOL-RADAR

Prin momente de spaimă au trecut trei mehedinţeni în Timiş. Oamenii şi-au ieşit din fire când au văzut că un poliţist a îndreptat către ei un pistol de tip radar. Cum nu mai văzuseră un astfel de aparat, au crezut că cineva vrea să îi  împuşte. Bănuielile le-au fost întărite de faptul că poliţistul era civil. Au fost însă spulberate când au fost amendaţi întrucât circulau cu peste 100 km la oră.

Cei doi barbati si o femeie din judetul Mehedinti circulau în Timiş cu un autoturism care a intrat cu viteza mare in localitate. În localitatea Topolovăţu Mare, politistul care a îndreptat radarul pistol spre ei era imbracat civil si statea ascuns intr-o statie de autobuz. În mod normal, când dispozitivul respectiv sesizează că autoturismul are viteză peste limita legală, poliţistul anunţă un alt echipaj care opreşte maşina respectivă. Numai că mehedinţenii noştri n-au ajuns la poliţiştii care urmau sa-i opreasca, ci au intors masina curiosi sa vada cine a intreptat spre ei „pistolul”. Au încercat să-l ia la rost pe poliţist.
Poliţiştii au constatat că şoferul maşinii circula în localitate cu 112 kilometri la oră şi nu avea permisul la el. A fost amendat cu 1500 lei.
Atenţie, şoferi! Poliţia Romana are opt astfel de radare. Pistolul e dotat cu o camera video HD care poate identifica inclusiv fata sofetului de la 1200 de metri. In plus nu poate fi detectat ori bruiat de vreun dispozitiv si functioneaza pe ceata ori vreme rea.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top