miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

Video: NOUĂ PERSOANE ȘI PATRU AUTOVEHICULE IMPLICATE ÎNTR-UN ACCIDENT PE DN 56A, ÎN MEHEDINȚI

Nouă persoane au tras o sperietură groaznică duminică, în jurul prânzului, după ce autovehiculele în care se aflau au fost implicate într-un accident, pe DN 56A, pe Dealul Stârmina, patru dintre victime având nevoie de îngrijiri medicale.

În accident au fost implicate un TIR, un microbuz de persoane și două autoturisme care circulau din sensuri opuse când s-a produs coliziunea.

D16D22F7-E0E0-431F-BDFA-32CFFBEDF466

La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți cu mai multe autospeciale de intervenție și echipaje SMURD. Aceștia din urmă au evaluat persoanele implicate în accident, patru dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, o singură victimă a fost transportată la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin.

La fața locului, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul și în ce măsură carosabilul umed în urma ploilor, a favorizat coliziunea dintre cele patru autovehicule.

Circulația a fost oprită pe Dealul Stârmina pe durata anchetei polițiștilor și până ce autoturismele, TIR-ul și microbuzul au fost îndepărtate de pe carosabil.

Sursa FOTO/VIDEO: ISU Mehedinți

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top