miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIOLENŢE ÎNAINTEA PARTIDEI DINTRE UNIVERSITATEA CRAIOVA ŞI PETROLUL PROIEŞTI

Autocarele suporterilor de la Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre pe DN 6, la Şimian înainte ca aceştia să ajungă în Drobeta Turnu Severin, pe Stadionul Municipal, acolo unde la 20.30 a început disputa în Cupa României.

APLICATIE 2013 jandarmi 1Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, Claudia Mendea, jandarmii mehedinţeni au fost solicitaţi să intervină miercuri seara la Şimian, pe DN6, unde autocarele celor de la Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre, în timp ce îndreptau către Drobeta Turnu Severin. La Şimian pe lângă autocarele celor de la Petrolul Ploieşti, jandarmii au găsit aproximativ 30 de autoturisme, în care se presupune că erau suporterii craioveni care au aruncat cu pietre şi au spart parbrizele. Jandarmii au însoţit autocarele suporterilor până la intrarea pe stadion, la această oră suporterii fiind legitimaţi.

Echipa lui Adrian Mititelu şi Petrolul Ploieşti se întâlnesc în această seară pe Stadionul din Drobeta-Turnu-Severin, pentru disputa din Cupa României. Oltenii au o misiunea extrem de grea pentru că dau piept cu deţinătoarea trofeului, formaţia lui Cosmin Contra.

Peste 170 jandarmi din Mehedinţi şi din cadrul Grupării Mobile ,,Fraţii Buzeşti” Craiova,  asigură ordinea şi siguranţa publică  la meciul de fotbal dintre echipele FC Universitatea  Craiova şi Petrolul Ploieşti.

Meciul este catalogat cu grad ridicat de  risc.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top