miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ALADIN GEORGESCU: VOT PENTRU FAMILIA TRADIȚIONALĂ

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a votat sâmbătă, în jurul prânzului, în orașul natal, Vânju Mare, la Secția numărul 91, în cadrul Școlii Generale.

9CEF04EC-FB27-461A-B183-F8FD2CCB4363La ieșirea de la urne, Aladin Georgescu a arătat că și-a dat votul pentru valorile care ne definesc ca popor.

“Am votat, ca de obicei, la secția din orasul meu natal, Vânju Mare, pentru că în acest oraș am deprins valorile care ne definesc pe noi, ca și popor! Am crescut și m-am format în familia tradițională și pentru asta am participat la referendum! Am votat pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie, pentru România de mâine și pentru copiii noștri, pentru ca ei sa mai poată învață la scoală despre mamă și tată ca temei al vieții!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți.

58213435-83B7-4507-80E4-F95299AC45FFAladin Georgescu s-a arătat încrezător că în cele două zile, românii se vor îndrepta în număr mare către secții pentru a-și exprima votul la referendumul organizat pentru familia tradițională.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top