miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ZECE PERSOANE LA SPITAL DUPA CE UN AUTOCAR DIN SEVERIN S-A RASTURNAT LA HERCULANE

35 de călători au fost la un pas de o tragedie şi au trăit clipe de coşmar în această după-amiază, după ce autocarul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat peste o conductă în afara părţii carosabile, la intarea în localitatea Băile Herculane. Zece din cei 35 de pasageri au ajuns cu mai multe ambulanţe la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin, dar din fericire starea lor nu este gravă.
DSC01040
Alerta la 112 s-a dat în jurul orei 14, când o persoană a sunat şi a anunţat accidentul. Un autocar cu 35 de persoane s-a răsturnat la Băile Herculane şi situaţia e critică. Zeci de ambulanţe şi autospeciale SMURD din Mehedinţi şi Caraş-Severin au plecat spre locul accidentului, medicii aşteptându-se la ce-i mai rău. În timp ce salvatorii încercau să ajungă la ei, călătorii au făcut tot posibilul să iasă disperaţi din autocarul în care era panică generală. Doi tineri au sart geamurile şi au pus mâna să-i ajute pe cei mai neputincioşi.
Plini de sânge şi cu răni la cap şi membre şi într-o panică generală, unii călători au ieşit pe turelă sau pe geamurile sparte din autocar.
DSC01041
Mare parte dintre pasageri au ieşit din autocar până să ajungă cei de la ISU şi ambulanţele. Cei răniţi au fost preluaţi de mai multe autospeciale şi transportaţi la spital. Conform primelor concluzii ale poliţiştilor, cauza accidentului ar fi nerespectarea vitezei în condiţii de carosabil umed. Șoferul autocarului ar fi încercat să evite o maşină care oprise să facă un viraj la stânga şi a intrat cu autocarul în capul de pod. El se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top